За мен
Здравейте! Аз съм Деляна Лазарова.

Управител и собственик съм на ALMA Bodycare Studio.
Още когато взех решението да се обучавам и развивам професионално като масажист - терапевт, Алма беше първото, което ми хрумна за име на студиото ми (alma - лат. - душа).
И неслучайно, защото масажът въздейства, както върху физическото ни тяло, така и върху тънката материя на ефирното ни емоционално-духовно тяло.

Масажите и всичко свързано със здравето, храненето и духовното осъзнаване и развитие, йога практики са мой начин на живот и хоби от двадесет и няколко години насам. 

Започнах да градя професията си на масажист през 2011 г., докато бях собственик на био магазин в родния си град.  По образование съм журналист. Другото ми образование е в сферата на туризма.
В детските години и юношеството танцувах класически балет при Лили Бисерова и се занимавах със спортна гимнастика.
От 2004 г. практикувам йога - започнах хата йога при Таня Кавърджикова. Сертифициран преподавател по йога 200 от 12.12.2022. Сертифициран преподавател и по ин йога модул към Lotus4orever school и Kaivalyadhama Yoga institut system , Lonavla, India.

За всичко си има място и време - това е най-хубавото!

Масажите, които правя, препоръчвам и предпочитам да са на цяло тяло и са комбинация от много техники. Крайният резултат е възстановяване на нормалните жизнени функции и психическо разтоварване.

В масажите си използвам само студенопресовани органични масла, вендузи, гуаша.

Учила съм класически и възстановителни техники, антицелулитни, термотерапии - стоун масаж. 
Прилагам рефлексотерапия, както и стречинг. 
Завършила съм няколко нива по традиционен тайландски масаж, вкл. и тай фут масаж при Калин Ненков /кинезитерапевт и преподавател, с лиценз от Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand/.

Хобито си превърнах в професия и си остана и хоби - носи ми удовлетворение.
Студиото ми разполага с най-съвременна апаратура за отслабване, лимфодренаж и изграждане на мускулатура. 
Предлагат се комбинации от антицелулитни процедури. 
Заповядайте!За мен