EMS Zero за тяло и крайници
EMS Zero за тяло и крайници

Какво е EMS Zero? 

Какъв е принципът на действие на тази машина? 

Какви са ползите от апаратните процедури с EMS Zero? 


 ALMA BODYCARE STUDIO разполага с апаратура от най-ново поколение: 

EMS Zero - машина, която работи на принцип

HI-EMT - високоенергийни фокусирани вълни за въздействие и моделиране на тялото:

 изграждане на мускулатура до 19 % изгаряне на мазнини до 16 %. 


EMS Zero e апарат за модерно, пасивно трениране на мъже и жени. Без ограничения на възрастта. 

EMS Zero работи едновременно, чрез няколко неинвазивни технологии за въздействие: електромускулна стимулация EMS високoинтензивна магнитна честота RF - радиочестотни вълни. 


EMS Zero прониква в дълбочина до 8 см., увеличава обемът и броя на мускулните влакна, провокира разграждането на мазнини, тонизира и стяга кожата. По време на процедура с EMS Zero се предизвикват мускулни контракции, вибрации и леко затопляне на зоните, както при интензивен спорт.


Една процедура е с продължителност 30 мин. Високочестотните импулси на апаратурата EMS Zero предизвикват до 30 000 мускулни съкращения на всяка проблемна зона. Една процедура се равнява на 3- 4 натоварени тренировки във фитнес. След редовно използване на EMS Zero телесната мазнина е с 16 % по-малко, а мускулната маса се покачва до 19 %. Не се натоварват сърцето, белите дробове, скелетната структура. Процедурите са приятни - от умерени до интензивни, не засягат кожата и околните тъкани. Могат да се работят до четири зони в рамките на час. 

Aпаратът EMS Zero е подходящ за хора, които имат по- заседнал начин на живот, за възстановяване след контузии или операция, както и за поддържане на тренировъчен тонус при спортуващи по време на тренировъчен цикъл, както и по време на възстановителна почивка. 

Резултатите с EMS Zero са: 

  • топене на повърхностни и по-дълбоки мазнини 
  • оформяне на коремни мускули 
  • стягане на бедра 
  • повдигане на седалище 
  •  извайване на ханш 
  • моделиране на бицепс и трицепс 


 Апаратните процедури с EMS Zero правят тялото по-издържливо и се намалява рискът от контузии. Мускулатурата укрепва и се развива, подобрява се стойката на тялото.